Menghilangkan bintik-bintik hitam di Muka

semalam ada 'someone' tanya macam mana nak hilangkan bintik-bintik hitam di muka...hohoho,,,so now since aku tahu caranya aku nak share lah...

Daun pegaga (yang orana-orang tua selalu makan ulam tu) yang ditumbuk halus dan kemudian dicampurkan dengan bedak sejuk amat MUJARAB untuk menghilangkan bintik-bintik hitam di muka

Caranya:
Ambil sepuluh (10) helai daun pegaga, cuci dengan air garam then ditumbuk halus dan kemudian campurkan dengan bedak sejuk yang telah dicampurkan dengan sedikit air suam.

Amalkan memakainya setiap malam dan cuci keesokannya...
Insya-Allah

1 comment:

  1. akak dah pernah try ke ? boleh hilang tak , berape lame ?

    ReplyDelete